Bedrijfsinformatie

Reparatieservice voor computer, laptop, spelcomputer, iPhone, iPad en Mac

Padrino PC is al meer dan 15 jaar hét vertrouwde adres voor alle voorkomende computerklussen, laptopreparatie, herstellen spelcomputers en ook voor het repareren van uw defecte iPhone en/of Ipad. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van computeronderdelen en -benodigdheden.


Deskundigheid

Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van professionele apparatuur is geen probleem ons te gek, maak van uw probleem onze uitdaging en wij helpen u graag snel weer op weg!


Snelle service

Wij vinden het belangrijk om uw snel van dienst te zijn. Bij reparaties achterhalen wij het probleem binnen één werkdag, vervolgens contacten wij u om de herstelkosten te bespreken. De gemiddelde doorlooptijd van een reparatie is twee werkdagen.


Geen onverwachte kosten

Niets is vervelender om achteraf geconfronteerd te worden met extra kosten, bij Padrino PC overleggen wij daarom altijd vooraf met u de herstelkosten. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, u weet bij ons dus altijd waar u aan toe bent.


Nieuwe computer en/of laptop

Ook voor nieuwe computers kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij stellen graag aan de hand van uw wensen en eisen een computer voor u samen. Uiteraard bieden wij de service om deze startklaar op te leveren zodat u direct aan de slag kunt.


Contact

Heeft u dus een probleem met uw pc, laptop, Mac, Macbook, iPad, iPhone of spelcomputer in de vorm van een storing, defect, schade, virus of andere reden? Of ben u opzoek naar een nieuwe PC of laptop? Bezoek dan eens onze winkel of neem contact met ons op!